En lille storby, hvor vi spiller hinanden gode
Mikele Volpi mener, at der er mange fordele ved at drive restaurant i en lille storby som Aalborg.
”Netop det, at Aalborg er en lille storby gør, at folk i byen er fokuserede på, at byen skal udvikles, og samtidig skal vi ikke glemme DNA’et. Vi glemmer ikke dem, der har været i byen i hårde tider, men samtidig inviterer man gerne nye spillere til byen.”
”Jeg synes, at der er et godt samspil mellem universitetet og erhvervslivet, og der er mange gode og forgrenede netværk, der går langt tilbage. Det er rigtig positivt, at man støtter op om hinanden, og at dem der klarer sig rigtig godt, også giver noget tilbage til byen. Jo bedre vi kan blive til at krydse de forskellige brancher og skabe synergier, jo bedre kan vi styrke byen og erhvervslivet.”
Mulighedernes by
Vi går mere ud og spiser end nogensinde før, og det er tydeligt, hvordan det påvirker midtbyen.
”I forhold til vækst i restauranter ligger Aalborg 12% over landsgennemsnittet. Siden finanskrisen er branchen vokset 37%, men bare i Aalborg midtby er den vokset 50% og omsætter næsten for en milliard. Så det er klart, at restaurationsbranchen er vigtig for byen.” Fortæller Mikele Volpi.
”Hvis man gerne vil noget i Aalborg, så er det muligt. Hvis man gerne vil vækste, så synes jeg, at der er velvilje fra både ejendomsmæglere og banker. Der er ikke nogen, der spænder ben for en, og det kan man jo se på de mange nye steder, der åbner i byen.”