Delegate

Hos IT-virksomheden Delegate har de udviklet en moderne Emma Gad for medarbejdere, for her betyder relationer og ordentlighed alt. Aalborg har en en attraktiv placering for virksomheden både når det kommer til medarbejdere og kunder.

Bedtime Digital Games

Spiludvikling i Aalborg og vigtigheden af at have en voksende fødekæde og et tæt samarbejde på tværs af både udviklere og uddannelsesinstitutioner er blandt ingredienserne til succes.

Badeanstalten

Badeanstalten nyder at være en del af storbyens liv, men producenten af velværeprodukter fokuserer også på at sætte farten ned.

Aalborg CSP

Aalborg som by er i udlandet kendt for kompetencer inden for grøn energi. En af de lokale virksomheder, der både supplerer til og trækker på det brand, er Aalborg CSP.

Kronen

Hos en af Aalborgs ældste forretninger handler det om at bevare en antik del af byens handelsliv. Derfor går Flemming Vammen mere op i de små, fysiske detaljer end vækstplaner og digitale muligheder.

Formue Nord

De bedste betingelser for succes findes i Aalborg. Det mener en af Europas dygtigste formueforvaltere, nemlig Formue Nord, som forvalter investeringer for over 350 mio. kroner for især nordjyske og jyske familier.

Ambolt

Kunstig intelligens danner ramme for en række software-løsninger, som Ambolt står bag. Vi er heldige at være hjemsted for Europas bedste hjerner på Aalborg Universitet.

Patrade

Innovation og virketrang er kendetegn for os nordjyder. Samtidig har vi ikke altid været så gode til at beskytte vores opfindelser. Se hvordan rådgivningsvirksomheden sørger for at være foran i konkurrencen om de dygtigste.

MT Højgaard

Byggefirmaet med 100 år på bagen og aktiviteter over hele verden har en ganske særlig ambition for håndværkerskoler i Aalborg og mener, at nordjysk snusfornuft kan spænde ben for vækst.

AKV Langholt

Bag nordjysk beskedenhed gemmer der sig en global spiller med omsætning på en kvart milliard kroner om året. Mød AKV Langholt, der omdanner kartofler til kartoffelmel, og som investerer kraftigt for at være klar til fremtidens høje vækstambitioner.

C. M. Transport

C. M. Transport har netop rundet 100 år, og fødselsdagsgaven var en omsætning på næsten 100 mio. kr. - svarende til en femdobling på 13 år. Hør hvilke udfordringer og muligheder der er ved at drive transportvirksomhed i hele Danmark med base i Nørresundby.

Asetek

Med en omsætning på en halv milliard og et godt tag i store kunder som Intel, Acer, HP og DELL, udvikler Asetek vandkølere til især gamer-computere, som sælges i hele verden. Udviklingen foregår i hovedkvarteret i Aalborg Øst.

SanGiovanni

Restaurant SanGiovanni har i over 30 år været et stykke af Italien på Vesterbro i Aalborg. Læs hvad indehaver Mikele Volpi mener, at Aalborggenserne skal alliere sig omkring.

Labtech Data

Med 21 butikker og 110 ansatte har Labtech Data spredt sig fra en lejlighed i Aalborg til hele landet. Der er dog noget særligt ved nordjyder, mener stifteren, og så kan sport for alvor knytte bånd og skabe netværk.

SushiMania

Medejer Nathalie Ina Kühl værdsætter de kritiske og prisbevidste aalborgensere, der var de første til at sige god for den landsdækkende sushikæde.

BDO

For det globale revisions- og rådgivningsfirma er det især Aalborgs stærke uddannelsesinstitutioner, en ganske særlig handlekraft og Aalborg Lufthavn, som gør en forskel.

Niras

Med FNs verdensmål som en del af koncernstrategien har den rådgivende ingeniørvirksomhed en klar holdning til fremtidens forretning. Se også hvad regionsdirektøren synes, vi skal stå sammen om i Aalborg.

Textur

Hvis vi havde spurgt Dennis Juhl for 5 år siden, så ville han sige, at han aldrig ville åbne en restaurant i Aalborg. Læs hvorfor indehaveren af Textur og Struktur ændrede mening om Nordjyllands hovedstad.

Logimatic

Med verden som markedsplads nyder den maritime IT-virksomhed Logimatic godt af byens stærke uddannelsesinstitutioner. Et særligt netværk står direktørens hjerte nær, hvor de står sammen om at promovere den blå branche.

Complea

IT-virksomheden Complea har valgt at have hovedkontor i Nørresundby af en ganske særlig grund og mener, at vi er gode til at rumme hinanden i Aalborgs erhvervsliv.