Nej tak til København
Aalborg og Nordjylland betyder meget for Dennis Juhl og hans forretning, da byen er med til at skabe den DNA, som han søger at give sine restauranter.
”Hvis ikke vi havde haft alle de fødevaresteder, fiskeauktioner, grøntsagsleverandører og slagtere, som der er her i Nordjylland, så ville vi ikke kunne køre vores tema omkring råvareudnyttelse.”
Texturs koncept har vakt interesse hos erhvervsfolk rundt om i landet, men Dennis takker nej til København.
”Vi er blevet tilbudt at åbne en sektion i København eller Århus, og det er da sjovt at have et koncept i Aalborg, som københavnerne også gerne vil have, men vi åbner ikke andre steder. Så ryger noget af det personlige ved restauranten, og det er svært at få til at lade sig gøre andre steder i landet netop pga. de fødevarer, som vi har her Nordjylland.” Fortæller Dennis.
Udvikling er vejen til succes
Netop Aalborgs udvikling var altafgørende for, at byen skulle være Texturs hjemsted. Dennis fortæller, hvorfor han synes, at det er vigtigt, at vi rider med på denne bølge:
”Det er altid sjovere at være en del af en udvikling, og jeg er ikke bange for, at der kommer udenbys restaurantkæder og dygtige kokke til Aalborg. Det presser bare mig og alle andre til at yde deres bedste - jo mere pres, jo hurtigere sker der udvikling, og det gør, at vi på et tidspunkt kan blive en gastrodestination. Men hvis ikke vi presser os selv til at være kreative, så tror jeg ikke, at vi bliver den næste gastrodistination, så tror jeg derimod, at det bliver Odense, som ligger i det samme leje som os.”
Dennis Juhl er ikke bange for konkurrence og mener, at vi skal sætte barren højere i Nordjylland, så vi presser os selv og ikke mindst hinanden:
”Hvis vi ikke kan klare at konkurrere, så bliver vi heller ikke de bedste. Vi skal sættes vores egen barre højere, og vi skal hjælpe hinanden i branchen med at løfte den barre.”